WELCOME TO MY GARDEN

A Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

torsdag 2. april 2009

Årets første sommerfugl!***

I den varme ettermiddagssola fikk jeg selskap av årets første sommerfugl her. Ikke verst, hva? Bildet er tatt en augustdag av min kjære :D

DSCN2639

Neslesommerfugl (Nymphalis urticae eller Aglais urticae). Tror det må være datorekord. Vel, sjekket et innlegg på hagEgal, det er tangering. I 2007 så jeg sommerfugl 28. mars,( og krokusen startet blomstringen samme dag).

Snøen smelter rundt husveggene og spirer av påskeliljer og krokus dukker frem! Energien som jeg har manglet totalt de siste dagene, kom tilbake i dag. Det hjalp også svært godt at gubbegutten kom hjem med B12-tabletter til meg i går. Det synes jeg var skikkelig omtenksomt av ham. Og den mentale bedringen er allerede her. :)) (Regner med at det tar en del tid før de hjelper rent fysisk, hehe.) Jeg har vært så trøtt og sovet masse. Det hjalp! Nå føler jeg meg "normal" igjen.

Attpåtil sang svarttrosten for meg i ettermiddag!

7 kommentarer:

 1. Det var mye bra på en gang :-)

  SvarSlett
 2. Yesss, Villrose! Og livet kommer sjelden? stykkevis og delt ...

  SvarSlett
 3. Stas med sommerfugler! Hittil har jeg bare sett nattfly og målere i skinnet fra billyktene vestpå. Tank at de klarrer seg gjennom vinteren, de små livene. Smått utrolig!

  SvarSlett
 4. Forresten ikke underlig om du har hatt litt manglende energi etter det dere har vært gjennom. En greier seg som regel på et vis mens det står på som verst, og så kommer reaksjonen når faren er over. Ta det med ro og nyt svarttrostsangen, du, også får du en klem fra meg attpå.

  SvarSlett
 5. Du har sannsynligvis rett, Berit. Klem til deg, og.

  SvarSlett
 6. Endelig kom våren til dere! Nå skal både du, din kjære og blomstene strutte av kraft! :)
  God helg!

  SvarSlett
 7. Det var både spenstig og søtt sagt, orchis. Ønsker deg en kjempefin helg og påske!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails