WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

onsdag 30. mars 2011

Fredholm-inspirasjon mens vi venter!


Mens vi venter på løkblomstene skal glede oss, viser jeg i dag noen av Helen Fredholms vakre fotos til inspirasjon. Jeg har fått hennes tillatelse til å bruke dem. Først tre rosebilder. Du kan klikke og forstørre.


En bedårende Gallica-rose under her, 'Cramoisi Picoté' fra Vibert, 1834.


Helen har besøkshage hjemme på Østre Toten, vel verdt et besøk. Jeg liker veldig godt denne bildeserien fra 2005 hvor Helen også har laget fine tekster til de delikate bildene. Bildene har hun tatt i egen hage.


Helen Fredholms hjemmeside hvor du finner mange flotte bilder til inspirasjon! Alt Helen skaper er like delikat og avstemt i fargene. Jeg er så glad og takknemlig for all inspirasjon jeg har hentet på hennes websider og ved besøk i hagen. Helen lager designhagen 'Cottage Garden'  på Hagemessen på Lillestrøm 7.-10. april.

Edit: Helen har også gitt ut den deilige boka 'Hagevandring i en frodig norsk hage' med egne fotos.


3 kommentarer:

 1. Pragtfulde billeder :-) Alle blomsterne er helt vildt flotte.

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder! Jeg elsker "Cottage Garden" stilen, og har også lånt en bok av Helen Fredholm på biblioteket! Jeg blir aldri lei av å titte på de vakre bildene hennes!

  SvarSlett
 3. Ja, flott du nevnte boka, krepsemor. 'Hagevandring i en frodig norsk hage' heter den. Vi håper på nye bøker fra Helen!!!

  Vivik: 'vildt flotte' er et supert uttrykk!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails