WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

onsdag 31. august 2011

Heritage

En herlig og vakker Austin-rose som tåler masse regn og kalde vintre. Selv om alt over bakken frøs tilbake, er den like livskraftig og frodig som den pleier. Den har en lenkete vekst, så jeg må gi den støtte, blir en 130 cm høy hos meg. Jeg har hatt min i fem år nå. Duften er himmelsk! Heritage in my garden is vigorous and repeats well even given much rain. And this has indeed been a wet summer. One of the prettiest roses I have and a divine fragrance! 

7 kommentarer:

 1. Hei Vigdis :) Eden er bare skjønn, spennende med oppstammet! Den kan brukes som en liten klatrer selv om den som regel blir dyrket som en busk. Den tåler dessverre ikke regn så godt, så denne sommeren har den nok ikke vært på sitt beste. Remonterer bra og har de skjønneste knopper med limegrønt nederst på kronbladene.

  Er du plaget med rust poå Heritage? Hos meg har den ikke vært god mot rust, dessverre, og ble derfor erstattet. Synd, for det er en aldeles skjønn rose. Så vakre bilder!

  Ønsker deg en sommerlig høst... Vi kan jo ikke slutte å håpe på litt varig godvær her østpå:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Helt nydelig er den!
  Jeg har den selv og er stor fan :)

  Fiiine bilder!

  SvarSlett
 3. Heritage er flott på alle måter, Lin og Ninni :D

  @ Ninni: Jeg har aldri vært plaget med rust på den. Når det gjelder været, nyter jeg alle solstråler jeg kan få tak i. Stor klem til deg!

  SvarSlett
 4. Nydelig!
  Jeg har dessverre mistet min, men den hadde en skrekkelig plassering...

  SvarSlett
 5. Nydelig rose, får sette den opp på ønskelisten :-)

  SvarSlett
 6. @ Villrose: Vel verdt å skaffe igjen, høres det ut som. Men det er så mange vakre Austin-roser og du har jo flere av dem!

  SvarSlett
 7. @ New Dawn: Ja, ønskelistene blir lange! :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails