WELCOME TO MY GARDEN

A Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

fredag 21. oktober 2016

Et vakkert par

A quickshot på solhattene som står så fint til bronsebladene! 
Nå har begge visnet, men lever videre i bildene. Bronsebladet er en stayer, men liker ikke fruen Frost, da går den underjordisk. Solhattene er en gave i år, håper de vil trives i det underjordiske til neste sesong for disse er skikkelig lekre!7 kommentarer:

 1. Nydelige farger i sammen! Ja, de er dessverre gått under jorden her også, men vi får håpe at alle kommer igjen til neste år :)
  Gratulerer med bursdag i oktober til deg også!
  God helg.

  SvarSlett
 2. Skikkelig lekkert i sensommerhagen! For en flott gave!

  SvarSlett
 3. Hej!

  En vacker bild av två vackra växter. Echinacea är förutom sin skönhet så viktig för många insekter och dem skall vi värna om i våra trädgårdar.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlett
 4. Veldig fine begge to, gode minner å ha. Ha en fin søndag, hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett
 5. Ja, virkelig et vakkert par i fin harmoni. Det er godt vi har bildene å leve på nå som høsten har tatt skikkelig tak. Her blåser og regner det.
  Ha en fin uke.
  Jannicke

  SvarSlett
 6. Deilig med solhatter! Fantastisk hvordan de kommer helt tilbake igjen etter å ha visnet ned. Herlig vårgjensyn når spirene begynner!!

  SvarSlett
 7. Lekkert, lekkert! Liker også veldig godt bronseblad med sine lekre bronsefargede blader om våren, store grønne blader om sommeren og herlig rødfargede om høsten. Og så visner den ned og tåler fint å stå et sted der takraset går om vinteren..
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails