WELCOME TO MY GARDEN

A Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

torsdag 10. januar 2019

Farvel til jula!Hellig tre kongers dag 6. januar lot jeg lysene brenne ut og ryddet vekk julestasen. Jeg er så glad for julegran-staken som jeg fant på Jessheim som passet så godt i Vinterhaven. Nå er den demontert og tilbake i posen sin. Det ble litt nakent etter jul, må jeg innrømme, det var litt trist å sette bort juledekoren som jeg satte frem 22. desember. Et annet år skal jeg begynne en uke før med mye av tingene selv om det er advent. (Ja, jeg er litt tradisjonell der.)

Men lysene i Cobea scandens beholder jeg så lenge det er så mange mørke timer.Et gjestebord fra romjula har jeg også lyst til å vise fram.


I dag har vi vasket vinduene i Vinterhaven, og jeg har omgruppert på plantene, puslet og stelt med dem. Etterpå drakk jeg kaffe der og studerte frølister. Så ut med jula, og inn med det nye året!
God helg til deg!


5 kommentarer:

 1. Hej Vigdis!
  Tjuvstartade Julen, då vi inte skulle vara hemma, så den åkte ut förra helgen, men det blev tomt och mörkt inne. Ute får ljusslingan vara kvar ett tag till. Fin ljusstake.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 2. Ja, da måtte du tyvstarte, det skjønner jeg. Mange ting som spiller inn.

  SvarSlett
 3. Hei Vigdis.
  Før kom det aldri frem julepynt før dagen før lille julaften. Det har jeg sluttet med. Synes det er koselig med jula i desember. 1 nyttårsdag er det ut med alt. Lyslenkene ute får henge litt til.
  Fin dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Ja, lysene må beholdes, i hvert fall de hvite, jeg har noen i en klematis. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 5. Hei,
  Det er koselig å pynte til jul, men jeg synes det er godt å få pakket det ned igjen også.
  Ønsker deg en fin helg.

  Vivi

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails