Jeg har laget meg et Lasagnebed!
Fordi jeg ønsket å utvide et bed, og ikke grave eller spa i det verdifulle øvre jordlaget. SÅ her startet jeg med hundre prosent overlappende aviser, tørre blader, gressklipp, barnåler, jordrester fra potter, revne avisstrimler, mer gressklipp og flisekutt. Alt lagvis. Inne har jeg et annet prosjekt: Jeg har nemlig startet med Bokashi. Nå står første bøtte til fermentering, og om to uker skal den blandes med like mye jord. Jordfabrikk!!!

Vi har også gjort det pent rundt bassenget, gravd det ned, lagt duk, plantet bl.a. aksnøkketunge og lagt singel som du ser litt av her:
Vi har lenge ønsket oss en syrinhortensia / Hydrangea paniculata Grandiflora, og nå er den på plass!
Spennende med den typen å dyrke på, og så fint med bladfarger nå om høsten. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg
SvarSlettJa, Ingeborg, fint å ta vare på alt og så blir det til god jord. Blir spennende å se til våren hvor langt nedbrytningen har kommet.
SlettHej Vigdis!
SvarSlettEn större rabatt låter inte fel. Syrenhortensiorna är så fina, har stått på min önskelista ett tag.
Ha det bra /Marika
Hei Marika!
SlettJa, jeg fant ut at jeg må ha det større for å få blomstring hele sesongen.
Jeg håper hortensiaen skal klare nordavinden godt. Den har vi plantet utenfor
den nye verandaen for å ha noe som vi kan se på over gelenderet.
Hei Vigdis.
SvarSlettKoselig å høre fra deg. Alltid moro med et større bed og spennende måte å dyrke på.
God uke.
Hanne-Lise.
Takk for det, Hanne-Lise. Ha det riktig godt du også.
SlettHei Vigdis!
SvarSlettMorsomt med et lasagnebed :)
Jeg har dilla på syrinhortensia, og det ble en ny sort på meg i høst. De er så fine om høsten :)
Ha en flott uke!
Morsomt å prøve noe nytt og lasagne passer godt i beskrivelsen.
SlettJa, kjempefin er disse hortensiaer om høsten.
Spennende med lasagnebed! Tenker på å prøve noe lignende på naturtomten. Syrinhortensia er den vakreste busken jeg vet (etter rosebusker, selvfølgelig)!
SvarSlettGod helg!