WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

mandag 4. januar 2010

Såjord på plass!

Jaaa, jeg har vært på Plantasjen på Hellerudsletta. Kjøpte den gode jorden. Jeg skal så Duftheliotrop denne måneden. Av fjorårets erfaring lærte jeg at jeg kan starte noen uker tidligere. Kjøpte også Hippeastrum 'Red Bull' i knopp. Nå har jeg kastet mine avskårne hipper, OG oppdaget til min glede at min hvite navnløse byr på sin tredje blomst, ennå i knopp, da. Foto følger når skjønnhetene slår ut sine blomster.

Ønsker dere en fin uke!

3 kommentarer:

 1. Duftheliotrop, du. Sensommertanker i januar!
  Min nærmeste Plantasje, Lillehammer, har vært elendige på hippeastrum i 09. Slett ikke til å stole på, året før hadde de masse og stor variasjon. Men jeg har heldigvis noen kasser i kjelleren med slumrende skjønnheter!

  SvarSlett
 2. Ja her er du godt igang med det nye hageåret Vigdis, så herlig da! ;)
  Ønsker deg lykke til i 2010!

  SvarSlett
 3. Er det ikke godt å være igang med det nye hageåret? Jeg avventer såinga til midten av januar, men da blir det jord under neglene igjen.

  Takk for koselig besøk i bloggen min:)
  Ang. overvintring av canna så er de lette og greie å overvintre. Lar de visne ned om høsten og setter de mørkt og kjølig, enten i potta eller i en balje med jord/torv. De skal ikke tørke helt ut i løpet av vinteren så det hender jeg må fukte jorda litt. Det spørs hvor varmt det er der du overvintrer de.

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails