WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

onsdag 9. februar 2011

Duften av vår, mmm!


Primula, denne lyse, har en vidunderlig frisk duft, så jeg har satt den under plantelyset for å ta vare på den til hagen. Primula with a lovely scent that I would like to keep for my Garden- so I placed it under good light.

4 kommentarer:

 1. Å, så delikat! Kusymregul, dufter den slik også?
  Bare sterke nesten grelle farger på butikkprimulaene heromkring, jeg snuser på dem (noen dufter) og smiler, men de blir ikke med hjem.

  SvarSlett
 2. Kusymre primula vulgaris, har jeg kun sett viltvoksende på Sørvestlandet, og den gang med smårollinger tok jeg meg dessverre ikke tid til å lukte :)). Men jeg synes denne på bildet ligner veldig mye. Jeg leste på nettet at det er flere arter som selges i blomsterbutikker, de fleste er vel primula hortensis vil jeg tro. Denne har mindre blomster enn de to andre som fulgte med i samme korg.

  SvarSlett
 3. Hei Vigdis!
  Jeg skal forsøke å holde liv i mine primulaer også! Har klart det før men vet at de som regel stryker med før jeg får satt de i jorden ute. Vel,det er jo alltid gøy å prøve seg! Du har utrolig mange flotte rosebilder på bloggen din! Ha en fin uke! Hege

  SvarSlett
 4. Hei Hege, vi får stelle pent med primulaene våre. Det er nok roser jeg har mest bilder av, hyggelig at du liker dem!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails