WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

mandag 8. juli 2013

Rosetrøst II

Kanadieren 'Martin Frobisher' er veldig flott og frodig i år, en skikkelig trøster i min etter vinteren innskrenkede rosehage. 'Aïcha' har vakre nesten magnoliaaktige blomster nå om dagen.Godt det er noe som trøster etter denne vinteren og våren!

11 kommentarer:

 1. Godt du har vakker trøst i de rosene som har overlevd. Godt at du nyter dem. De strutter og er så frodige. Det har vært en hard vinter for roseelskerne. Håper du går på med nytt mot.

  SvarSlett
 2. Herlig trøst dette her. Roser gjør noe med et hagehjerte, og disse var virkelig nydelige.

  Ønsker deg en kjempe fin uke! Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige rosebilder, fulle av gjennomskinnende sol! Herlig! Martin Frobisher gikk meg rett til hjertet, og rykket inn på ønskelista! :) Den smeltet meg helt.

  SvarSlett
 4. Vakre bilder du viser! Men Martin Frobisher kom rett inn på ønskelisten her også. Jeg kjøpte Aïcha i vår, og nå kommer den med de første knoppene. Jeg ser å dine bilder at jeg har noe å glede meg til :-)

  SvarSlett
 5. Nydelige roser du har i hagen, nesten så jeg kan kjenne duften!

  SvarSlett
 6. Du og du så flott, roser er sommer for øyet og nesen.
  Nydelige bilder, god sommerdag fra Marit.

  SvarSlett
 7. Nydelige roser! Reduserte roser her også etter vinteren, og en som nærmest oppstod fra de døde uti juni. Det blir en stund til mine blomstrer. Godt at jeg også kan trøste meg med dine flotte rosebilder i mellomtiden.

  SvarSlett
 8. Skikkelig nydelig roseblomstring.

  SvarSlett
 9. Din 'Aïcha' er fin og vildroseagtig. Det kan jeg godt lí!! Flot, blid gul farve og store støvdragere. Den må jeg vist anskaffe mig.

  SvarSlett
 10. Åh vad kul att hitta hit jag älskar rosor och det verkar som att här fanns det massor av härliga bilder att frossa i!!! Tack! Allt gott från Sverige!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails