WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

mandag 18. september 2017

SolDeilig med noen dager med mye sol. Crocosmiaen strekker seg mot sola. Jeg liker så godt årets nykommer-dahlia Nuit dÉté, fargen, formen, alt, her i knopp ! Min Buddleja ´White Profusion´ klarte sin første vinter og tiltrekker sommerfuglene. Det er gøy å se den vokse og virke!


6 kommentarer:

 1. Fin sommerfuglbusk. Jeg har en hvit som jeg aldri har funnet navn på, den blir mye høyere og kraftigere enn den vanlige, med skikkelig gedigne blomsterklaser. Ligner litt på din. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne blomsterklasen er skikkelig gedigen, Ingeborg. Men de var ikke sånn i fjor da de sto i potte. Så kanskje forskjellen er at den nå står i dyp og god jord.

   Slett
 2. Hej Vigdis!
  Vacker färg på dahlian, och din fjärilsbuske är så fin. Härligt med fjärilarna som flockas kring den. Har gjort ett försök med Buddleja, men den frös på vintern. Värt att göra ett nytt försök.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gjør et nytt forsøk, Marika. Her jeg bor er det ganske kaldt innlandsklima og den frøs helt tilbake første vinteren, men det var liv i rota.

   Slett
 3. Hei Vigdis. Nydelige bilder, og ikke minst blå himmel. Blomstene på mine sommerfuglbusker varte bare et par dager før de gikk. Ikke en dag uten regn her. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her var det mye blå himmel, det er sant og visst. Synd at du ikke fikk lengre glede av blomstene dine, Hanne-Lise. Mine nyinnkjøpte ´Black Knight´ hadde mindre klaser og varte kortere tid enn denne.

   Slett

Related Posts with Thumbnails