WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

tirsdag 26. september 2017

Høst

På høstsalg har jeg skaffet meg en ny Geranium ´Rozanne´og en høstrød Heuchera ´Rio´. Ja, det er høsten nå, god temperatur, men lite sol på Østlandet. Jeg prøver å finne den beste plassen til dem og flytter litt stauder, bl.a. en rød peon som stod litt feilplassert, trodde nemlig at den var rosa. En svarthyll ´Black Lace´har jeg satt midlertidig i plantekasse for overvintring.

Så planter jeg litt tulipaner ´Queen of Night´, blir fine sammen med Gavota, tror jeg - det er en jobb før jeg kan plante med å fjerne blader og røtter på stauder og finne en plass mellom dem. Så det tar litt tid kan man si! Jeg klipper ned canna og flere pelargoniaer, de var tørket opp så de går rett i mørk kjeller. Til slutt koser jeg meg med lunsjen min, fuglene og værhanen - må nyte så lenge det går an å sitte på verandaen.


Det er høst og koselig inne også! Her modner de små tomatene og endelig blomstrer den vakre, mørkt røde pelargoniaen også. Den er mørkere enn jeg får frem på bildet. Og så var det tid for blogging!


4 kommentarer:

 1. Ja, det er bare regn og grått vær hele tiden. Flott heuchera og geranium! Ja, vi får hygge oss med det vi kan. Jeg har foret fuglene i en måned nå, og de spiser som gale. Må vel fete seg opp mest mulig før vinteren antar jeg. Ha en fin dag, Vigdis!

  SvarSlett
 2. Hei Vigdis.
  En må bruke de små stundene vi får. Koselig veranda. Fin kveld til deg.
  Hilsen Hanne.Lise.

  SvarSlett
 3. Koselig med høst også, og her er det mer sommerlig nå enn det var i sommer. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Vakker Storkenebb "Rozeanna", min har blomstret siden tidlig i sommer. Kjekt å mate fuglene, de skaper liv i hagen.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails