WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

søndag 8. oktober 2017

Oktoberhelg i klarvær

Med høstrydding på søndag: boden, utemøbler, grill, litt planteflytting og planting, pluss rensing av bedkanter, og nytelse av ormedruen. Jeg har begynt å ta opp dahliaknollene, alle pelargoniaer i hus.

husbondens foto
Med venner og kos på lørdag: Munchmuseet med kammerkonsert og utstilling og naturlig nok videre til middag på Ekebergrestauranten. Høstlig vind, men vakkert der oppe over Oslo og fjorden!


8 kommentarer:

 1. Vakre bilder, Vigdis! Ja, nå er det tid for høstrydding. Jeg har holdt på ute både i går og i dag. Mye jobb, men sånn er det bare.
  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like måte. Ja, og så godt å rydde ute når det ikke er vått eller bælkaldt, Marit. Jeg fortsetter i morgen og håper værmeldingen slår til.

   Slett
 2. For noen fantastiske bilder! Det har vært en vidunderlig helg. Fint å pusle og pakke ned i hagen. Jeg har vært flink å ta det "pø om pø" i år og ikke vente med alt til siste liten. Da blir det mer lystbetont. Det er flott oppe på Ekeberg. Jeg er ofte der. Flott tur du har hatt.
  God uke.
  Jannicke

  SvarSlett
 3. Takk, Jannicke. Ekeberg er en osloperle! Jeg tar også ryddingen litt over langen i høst, så i dag fikk jeg sannelig ryddet boden også, og det trengtes!

  SvarSlett
 4. Hei Vigdis. For en nydelig helg vi har hatt. Rage motsetning til forrige da vi hadde det helt ille her. Fine bilder. Fin kveld til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Deilig å få ting i hus nå :-)
  Høres/ser ut til at du har hatt en fin helg. Vi får fortsette å nyte høstværet./Eirin

  SvarSlett
 6. Jeg hadde også tenkt å rydde i boden i dag, der utemøblene skal inn, men så ble jeg tatt av drivhuset og fikk ikke begynt. Ha en fin ny uke, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 7. Så langt du har kommet de! Det meste må vente her, grunnet bortreisinger...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails