WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

søndag 8. juli 2018

Ny rose og klematis

Jeg er helt forelsket i min nye kanadiske klatrerose John Cabot.De gamle, brune dagliljene får også være med i dag. Jeg synes de har en lekker farge.


John Cabot gjør seg godt i det røde bedet med Brennende kjærlighet, høstsolbrud, dagliljer og her kongslys.Etoile Violette er like skjønn i år som hvert år.
Og Myrvold er også overdådig og med en søt duft.


Prince Charles blomstrer ordentlig for første gang og lover godt! Ellers er det stadig ca. 30 grader og tørt, og masse vanning med kanne. Jeg er bekymret for klimaet vårt.

Fortsatt god sommer fra meg til deg!
13 kommentarer:

 1. Skjønne roser og clematis! Prince Charles så veldig fin ut i fargen.Myrvold er helt nydelig, og den fikk jeg tak i takket være at du skrev om den :)
  Ha en fortsatt fin sommer, Vigdis! Håper at vi snart kan få noe regn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Blomstene på Myrvold er små, men så utrolig tett med blomster. Hyggelig at jeg bidro til at du kjøpte den. Vi lengter virkelig etter regn, Marit. Nå er det veldig grått her, tenk om det kunne samle seg til vann ...

   Slett
 2. Hej Vigdis!
  Underbara klematis och rosor. Den ljusblå färgen på Prince Charles är så fin. Fina bilder.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Og fargen er jo ennå vakrere enn i det lyset jeg fotograferte i hvor de ble litt gråblå. Ha en skjønn dag, Marika.

   Slett
 3. Hei Vigdis.
  Nydelige bilder. Myrvold var helt nydelig. Frodig hos deg selv om det er tørt. Trodde kanskje vi skulle få litt regn idag, men her skinner sola. Fin dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldigvis, Hanne-Lise, er mye frodig og klematisene har klart seg veldig godt, rosene også. Her har det regnet en halv time nå. Plenen rundt pæretreet trenger mye vann for den er brun, og grønnsakene og de nye trenger masse. Jeg håper jordbruket og skogen får mer vann.

   Slett
 4. John Cabot kjøpte jeg da jeg var lei av storblomstrede, remonterende klatrere som frøs ned hvert år. I år yter den bedre enn noensinne!
  Nydelige klematis, ikke minst Myrvold! Prince Charles er en av mine favoritter:)
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 5. Da må Prince Charles være god, Villrose. Jeg falt for fargen og at den er en viticella, ellers var den ukjent for meg ved kjøp. Høres veldig lovende ut også med dine erfaringer med JC. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har prøvd flere av de kanadiske. En forklaring er nok at jeg var ivrig på å prøve mange av de gamle historiske rosebuskene med romantiske og vakre navn.

  SvarSlett
 6. Spännande :) Jag gillade bilderna av John Cabot och blev nyfiken på den doftande clematisen... 'Prince Charles' har jag läst om flera gånger och den verkar riktigt fin. Visst är torkan ett problem...

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du likte dem, Carina. :) Ja, Myrvold lukter søtt og godt. Oppkalt etter den lokale gartneren.

   Slett
 7. Utrolig flotte blåfarger. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 8. Ja, nå er det visst den blå tiden her, Ingeborg :)

  SvarSlett
 9. Høy Wow-faktor på John Cabot rosen. Råflott. Den var ny for meg. Lekre og blomsterrike klematis. Ja, man gjør seg virkelig tanker om klimaet vårt sånn som det er nå.
  Jannicke

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails