WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

mandag 3. mai 2010

En god avslutning

Arbeidsdagen i hagen ble avsluttet med en gåtur i den nærmeste skogen hvor hvitveisen dekker skogbunnen overalt! Vakkert, ikke sant?

I dag var det deling og flytting av Lammeøre og Karpatklokke som sto på tapetet. Klokkene ble flyttet først - det var en grei jobb. Før jeg kunne plante Lammeørene der klokkene hadde stått, fant jeg ut at jeg skulle spa opp to roser i det bedet og flytte en klematis. Det var masse god jord rundt rosene som ble flyttet rundt en stakkars 'Emelie' som har vansmektet pga dårlig plass og jord. Håper hun vil ta seg for hun er helt bedårende. Jeg har også ryddet og fjernet det visne i dette bedet. Etterpå klippet jeg roser og er kommet langt med det. Og fått avklippet opp i en behørig beholder. Jeg har klippet Buskmure og tatt hageavfall i sekker og husbonden tok snøbærbuskene. Han dro avgårde med 10 sekker til deponiet. Godt å bli kvitt det. Inntil vi får bygget om kompostbingene, vil jeg kvitte meg med avfallet. Spurvene leker og kvitrer rundt meg og drikker stadig vann i fatet jeg har satt fram. Jeg elsker det livet som småfuglene skaper og vi steller da også pent med dem hele vinteren. Rødstrupe, gråspurv og linerle er sosiale fugler som kommer veldig nær.

3 kommentarer:

 1. Du har fått gjort masse ute i hagen. Godt da å avslutte med en gåtur i hvitveiseng.
  Her er det ikke hvitveis som gjør det hvitt på marka, men snø. det har snøa skikkelig siste timen, nå ser det ut til å klarne opp og temperaturen er på vei nedover. Det blir nok minusgrader til natta.

  SvarSlett
 2. Var akkurat på besøk i bloggen din, jeg. :D Godt for hver dag jeg får gjort noe. Lista er jo temmelig lang. Det er da fryktelig til vær på Nordvestlandet. Godt at du har drivhuset.

  SvarSlett
 3. Nydelig kvitveisteppe! Det skal godt gjøres å plante noe sjøl som gir tilsvarende masseeffekt. Lenge varer det også.
  Så flink du er i hagen. Her har ikke blitt gjort en ting etter første vårsjauen, oppgavene står i kø.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails