WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

mandag 4. juli 2016

Hygge og nytte

Flammebedet måtte utvides for å få plass til Crocosmia i forkant. De har ventet lenge i potter. Opp med gresstorv, ut og spa opp kompost og legge i bedet. Tar på ryggen, ja, men herlig med egen kompostjord. Plantene kom i jorda etter en forferdelig haglbyge som ødela cannabladene. Så har jeg tatt stiklinger av geranium og vortemelk, blir spennende om jeg får til det, klematisstiklinger råtnet bort. Plantet daglilje og iris sibirica ´Silver Edge´ i ventebed. Så var det å rydde opp i roseblomstringen etter uværet. Jeg har pottet opp tomatplante, en ampelvariant, cosmos og petunia også. Etter middag ble det tid til litt kveldssol og fotografering.
Holder meg litt i knalle farver, jeg nå. Hihi. Ha en flott uke!

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder fra hagen :)

  SvarSlett
 2. Du har fått gjort riktig mye i hagen din. Vakre bilder av Roser og Peoner.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Randine, hyggelig med påskjønnelse! Akkurat nå føler jeg at jeg er ajour. Skal prøve å ta vare på den følelsen.

   Slett
 3. Hei! Så mange fine, nydelige bilder i kveldssol! Du har vært flink til å stå på:)

  SvarSlett
 4. Så utrolig mye du har fått gjort Vigdis. Flammebed kan vi like. Jeg har ett jeg også. Mye energi og kraft å hente der:) Har du forresten navn på peonen din. Den er identisk med en navnløs jeg endelig fikk blomster på i år.
  Nyt din vakre hage og alle fargene.
  Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Min peon sto her i haven etter de første eierne og jeg har identifisert den til å være ´Louis van Houtte´. Ved hjelp av bilder av peoner til Gamle Hvam museums plantesamling på Facebook. Ønsker deg flotte havedager, Jannicke.

   Slett

Related Posts with Thumbnails