WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

torsdag 25. mai 2017

Arbeid og glede


 Litt fra haven nå, Helleborus med akkompagnement og et Primulapar. Det er travelt for haveeieren i disse dager, men jeg nyter de sene kveldstimene på terrassen. I formiddag har jeg bare gått en fotorunde og gjødslet litt.  Azaleaen, nå har den grønne skudd, storgleder meg til blomstene kommer.
 De siste dagene: Grønnkålen og jordskokken er plantet, sukkererter og blomstererter sådd, laget brenneslevann, planteherdingen fortsetter og kampen med skvallerkål og snøbærbusker -æsj. Men i dag nyter jeg før nye dyster med ugress i bed og kanter som må renses.
Håper bildene gleder deg!

ps Jeg måtte ut å ta den lyse Helleborusen inni, så nå ligger det bildet først her.

8 kommentarer:

 1. Flotte helleborus og primula! Det er så mye fint som blomstrer nå :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja, nå er det ikke vanskelig å finne fotoobjekter, Marit.

   Slett
 2. Hei. Ja, gjett om bildene gleder meg. Flotte. Når det gjelder skvalderkål. Før hadde jeg mye i hagen. da fikk jeg det rådet og bare knipe i jordskorpa. En må være helt konsekvent. Til mer en graver opp røtter, til mer får du. I dag har jeg ikke skvalderkål i hagen. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Hanne-Lise. Jeg har prøvd alle metoder tror jeg, rensing av røtter, fjerning av bladene, sort duk og roundup. Ingen av metodene har fjernet den helt. Jeg skal ha rådet ditt i bakhodet, gjør inntrykk at du ble kvitt den.

   Slett
 3. Flotte Helleborus. Mine er ikke kommet med blomst ennå, men jeg håper i det lengste... Ja det er en fin hagetid, når været er så bra som nå :-). Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Er det ikke deilig med alt som er gjort. Her har det regnet i hele dag, så det ble ikke så mye tid ute, men i morgen ser det bedre ut, og da tar jeg kanskje litt fri.
  Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 5. Nydelige Hellebourus og Primula som blomstrer hos deg nå. Våren er en travel tid i hagen.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Juleroser er bare das ding an sich.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails