WELCOME TO MY GARDEN

A Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

torsdag 12. februar 2009

Dagen startet slik:

002

Fysj og fysj! Men den ukentlige trimturen med naboen gikk likevel sin gang, skjønt 1 time senere enn vanlig. Godt påkledd var det bare herlig i sola, litt kald luft å puste inn, men ikke noe problem, temperaturen hadde steget til -17. Etter det gikk det bare en vei, både med kulden og tilværelsen ellers. Husbonden ble hentet på jobb, og deretter bar det til Gartner Olsen as på Dal, hvor vi hentet 3 slike plantelys (som de har skiftet ut):

007

Vi dro rett til Næss elektrisk installasjon i Storgata på Jessheim, og nå er denne ene ferdigmontert med ledning til kr 100. Arbeidskostnadene skulle vi komme tilbake til når vi henter de 2 andre. Jeg er såre fornøyd kan du skjønne. :-) I tillegg sikret jeg meg denne:

004

Kameraet mitt er ikke grei med lukkertida, dessverre. Min andre Helleborus og med just den fargen jeg ønsket på en rød. Så hipphipphipp hurra, og jeg tilgir værgudene de kalde gradene i natt.

2 kommentarer:

  1. Hei, mamma'n min:) Du må ta en titt på www.hamsun.no og lese om de forskjellige arrangementene som kommer fremover:) Også har jeg funnet en koselig blogg: glambibliotekaren.blogspot.com. Søt dame som skriver om musikk, gamle filmer, pene klær, litt interiør og andre koselige ting! Ha en fin fredagskveld <3

    SvarSlett
  2. Takk Solveig, for lenkene. Og så trodde jeg du sa at DU har startet ny blogg :-) Gleder meg til å se deg igjen! God kveld til deg også.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails