WELCOME TO MY GARDEN

A Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

lørdag 28. mars 2009

Aloe ciliaris, Kalanchoe fedtschenkoi ++

Aloe ciliaris - klatrende aloe og Kalanchoe fedtschenkoi plantet i dag. Jeg fikk en veldig hyggelig pakke med disse og en hippeastrumløk som også er kommet i jord. Kalanchoen har så søte klokkeformede blomster! Og rakettblomstene på aloen er flotte, og tenk en klatrende utgave - det blir spennende om jeg får til. Sukkulenter er tingen for tørre og varme inneklima. Solandra maxima var i samme pakka. Håper å få til hippen også. Har hatt en h. rutilum i en årrekke og nå har jeg fått vite på hagEgal at småløker av den er dyrebare :)) Ellers er jeg grønn når det gjelder hipper. Nå gjelder det bare å stelle pent med dem jeg fikk i pakka, slik at alle fire vil trives hos meg. Det skylder jeg både avsender orchis og hans sendebud. :D

Prikledag også, i dag. Nå har jeg 24 burgunder Nicotiana-prydtobakk som var sådd altfor tett, men nå har hver sin potte. De var små så jeg håper de klarer omstillingen. Tomatplanter og Stachys 'Silver Fleece' også ompottet.

Husbonden er i gang med normaliseringen. Det går flott. Og et hyggelig besøk av datteren med venner fikk vi i går kveld, med middag, overnatting og laaang frokost i dag, før de durte videre.

God helg!

2 kommentarer:

 1. Spennende og hyggelig med plantepakke. Det er nesten som julaften:-)

  Ha en fin helg du også:-)

  SvarSlett
 2. Ja, Elsa, enig :D

  Og de små prydtobakkene klarer omplantingen, heldigvis. Er stadig innom og sjekker babyene.

  Helgeværet kan jeg ikke klage på heller, etter den fryktelige snøen fredag har det vært fint, men veldig kaldt om natta. Så inn og ut med løkplantene! :))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails