WELCOME TO MY GARDEN

A Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

mandag 26. september 2011

Jeg liker Astrantia major!


Og jeg tror de kommer til å bli supre sammen med rosene i bedet, hvor jeg har plantet dem! Andre blomstring nå etter at jeg skar dem ned. Min første stjerneskjerm, så nå kan jeg bare se frem til neste sommer hvor de skal begynne å fylle plassen sin! Og kanskje formere seg?

4 kommentarer:

  1. Nydelig! Jeg liker også godt Astrantia. Den vanlige lyse, selvsår seg hos meg. I år har sneglene kastet seg over morplanten, så den har desverre ikke blomstret. Småplantene som står rundt den har fått stå i fred.

    SvarSlett
  2. Ja de er superflotte! Et must i en rosehage! Jeg snakket så mye om Astrantia stjerneskjærm et år til min samboer, at han hold på å bli gal av alt Astrantia snakke mitt. Jeg har sett en stor rosa sort, men jeg vet ikke hva den heter. Klem Ellen.

    SvarSlett
  3. Javisst, de er flotte! Skikkelig en kniplingblonde i bedet. En nydelig rosafarge på den stjerneskjermen din.. De frøsår seg lett, så du får mange planter etter hvert. Jeg har en mørkere og en lysere.. bytter du frø? Den mørkeste jeg har heter Star of Fire og den kan du se på bloggen min.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails