WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

mandag 29. mars 2010

Dagliljer


påskegule nok disse, vel? Hemerocallis lilioasphodelus dufter skjønt, her sammen med Dianthus barbatus 'Soothy'. Pent par, synes jeg. Det er noe så rent og elegant over alle liljer. Deilig å lete fram sommerbilder!

Jeg har mekket på bloggen og laget den bredere. Vi har ellers vært flinke med rydding i garasje - gubbegutten, og baking - meg. Så kan barn og gjester bare komme! Nå skal jeg lage middag. Ha en fin kveld!

7 kommentarer:

 1. Er helt sikker på at bildet er superflott, det ser nemlig sånn ut på miniatyrbildet på Hageblogger. :-)

  Men når jeg går inn på bloggen din vises ikke bildet :-( Og hvis jeg trykker på det får jeg en feilmelding om problemer med serveren.

  SvarSlett
 2. Hm, takk for at du sier fra, Wenche. Jeg får jo bloggen og bildene fram hos meg. Undres om andre blogspottere har samme problemet i dag ??

  SvarSlett
 3. at Bille sa...
  Jeg får ikke opp noen bilder hos deg i dag, ikke heading eller de i høyre marg heller... med mindre du har gjort noen rare endringer på alt sammen i dag, retter det seg sikkert selv.

  SvarSlett
 4. Og nå får jeg opp bildet - akkurat så nydelig som jeg trodde. Dagliljer er jo bare herlig. Og den Dianthus'en sådde jeg i fjor, så da får jeg vel forhåpentligvis blomstring i år :-)

  (jeg ser forøvrig ikke header-bildet ditt, så det er vel blogspot som har problemer ja)

  SvarSlett
 5. Så bra! Nå er det faktisk jeg som ikke ser bildene ... 'Soothy' er artig, tror det skal bli blomster i år i noen som ikke blomstret her i fjor. Flott syklus på disse toårige. I beste fall kan jeg håpe at den oppfører seg som staude.

  SvarSlett
 6. Så nydelig gulfarve det var på dagliljen din! Jeg er nesten mer glad i dagliljer enn liljer har jeg skjønt. 'Soothy' hadde en fantastisk farve, er den slik i virkeligheten også? Rødsort?
  God påske!

  SvarSlett
 7. Ja, du synes ikke den er for skarp, Ninni? Jeg synes min passer godt der den er plassert, men ville nok ikke plassert den ved siden av rosen 'Heritage' for eksempel. 'Soothy's' farge er nokså nær virkeligheten, mener jeg. Jeg synes også den er flott!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails