WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

søndag 28. mars 2010

Frø i ekspressfart

Det må jeg si! Bestilling på frø ble sendt Leuthens frø fredag morgen og allerede dagen etter var de i min kasse! Synd da at det står på hjemmesiden at de gir seg i år. Viola odorata som jeg har lest så mye om har jeg satt i potter ute under snøen. Ricinus communis sanguineum er behørig satt til spiring, inne. Til slutt noen nærbilder av hurtigvåren min.

4 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder! Skal Leütens gi seg? Så synd da.Men utrolig rask levering! Til sammenligning ventet jeg 31 dager på frø fra Thompson and Morgan!!!
  Ricinus communis "Gibsonii" har jeg sådd i år, men av to frø er det bare ett igjen. Og nå sturer det andre også! Håper det kommer seg igjen! Lykke til med sådden!

  SvarSlett
 2. Hei igjen, det er første gang jeg sår ricinus, så dette blir jo spennende da. Er det en stor spire som sturer hos deg, eller? De jeg sådde viste åpning, dvs en liten spire som jeg satte opp. Leste litt om dette på hagegal. Håper det beste, også for din!

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder!
  Ønsker deg lykke til med sådden og spiringa!
  Så synd at Leuthens gir seg.

  Ha ei fin litjvækka!

  SvarSlett
 4. Åhh...den tulipanen din altså! Så moro mer flere frø :) Næh, skal Leuthens slutte? Det visste jeg ikke. Jeg er storfornøyd med Impecta, de har den raskeste leveringstiden etter min erfaring.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails