WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

søndag 25. januar 2009

Fugler på nett

Kjøttmeisungen uten de klare fargene og tegningene, som jeg fikk av min far, skulle bli den første i min samling av utstoppede fugler.

002

Nå er den rede til å resirkuleres, og hauken som døde i møtet med vinduet som ligger nedfryst (til min datters gru og vemmelse), går samme vei. Noen diller får fare! Den stakkars ungen over her som også møtte vinduet for 20 år siden, er ikke helt verdig til å gjengi fargene på en voksen, trivelig kjøttmeis.

005

Her er fargene i orden, og vel så det! Plysjfugl med ekte innebygde sangtoner fra Wild Birds er flotte gaver til de små. Norsk forhandler. Jeg har gitt bort en liten bokfink og har kjøttmeis og gulspurv her hjemme. Er de ikke nusselige??

Gulspurv, ja, den besøker oss i blant på foringsplassen, flaggspett og spettmeis, også. Kjøttmeis og blåmeis er her daglig, men det er nok disse pilfinkene som dominerer. Jeg har lånt bildet av husbonden ;-) .

fuglerihage

Denne norske faktasiden må også med, når det er snakk om fugler på nett! Jeg registrerer mine fugler der, det har du også mulighet til. :-)

4 kommentarer:

 1. Du likte nok særlig det siste ;-) ! Jeg må få fart på fuglefotografering.

  SvarSlett
 2. Det ligger en utfordring til deg i bloggen min.
  Tar du den?

  SvarSlett
 3. Det ligger en utfordring til deg fra meg i bloggen min :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails