WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

søndag 11. januar 2009

Nye muligheter?

DSC00407

Jula ble koselig, med flere familiesammenkomster. Mange forberedelser, men verdt strevet! Og det nye året ble feiret med gode venner her hos oss. En stund trodde jeg at juleforberedelsene mine ville stoppe ved gave- og matinnkjøp og papirryddingen som jeg hadde utsatt hele høsten. Men det ble heldigvis tid også til rengjøring, baking og pynting. Jeg brukte altså masse tid i desember på å rydde i papirene mine og KASTE! Herlig!!! Jeg er uten tvil en samler, og det skaper visse problemer, ja. Historie- og slektsinteressene mine tar plass. Men nå er de stort sett samlet i arkivbokser i hyllene her på arbeidsommet mitt. I dag har jeg fortsatt ryddingen - i bokhyllene i stua - og plukket ut vel 20 bøker jeg skal kvitte meg med. Jeg har bestemt meg for at det helst bare skal stå bøker vi er glad i og som vi har lyst til at andre skal lese i vårt 'bibliotek'! Det ble jo noen nye bøker til jul og de skal ha en plass. Neste innlegg blir kanskje litt om bøkene jeg har lest.

Blomstene jeg pyntet med til jul og nyttår var hvite avskårne amaryllis og hvite svibler. Jeg synes hvite blomster er vakre og de passer så godt i vår stue. Husbond og jeg fikk tilsammen 3 store flotte røde julestjerner og de pyntet også opp. Men da var i grunnen mitt behov for røde blomster dekket. Fredag kjøpte jeg 3 nye hvite svibler som jeg satte i en glasskål med klare dekorasjonsstener og vann, samt en pippip. Jeg har lett veldig lenge etter en fugl til blomsterdekorasjoner, og nå endelig. Ja, den skal nok få en aktiv gjenbruk! Godt å begynne på et nytt år med nye muligheter!

2 kommentarer:

  1. Hei Vigdis, der er du jo!
    Meget søt fugl, det ser nesten ut som den nettopp har landa der.
    Ikke ei julestjerne hos meg i år, det er visst første gang. Men det var noen røde hipper innimellom de hvite. Svibler er et must!

    SvarSlett
  2. Godt nytt år, Berit! Ja, fuglen passer så godt utover nå og på våren, med litt eføy og et rede. Veldig glad jeg fant den. Hippene dine har jeg beundret - så mye fint!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails