WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

fredag 30. januar 2009

Ompotting :-)


Streptocarpus - vrifrukt

av inneplanter har vært hagingen i dag. Noen sier potte opp, har jeg notert, og det er jo rett at de skal en pottestørrelse eller to opp :-) Sansivieria - svigermors tunger eller bajonettplante, streptocarpus hvite og clivia citrina. Schlumbergera - novemberkaktus og scindapsus - gullranke fikk bare litt jord på toppen. Mine fire phalaenopsis-orkideer får klare seg med vann, gummifikenen også. Nå drar jeg på lesesirkelen, god kveld til dere!

7 kommentarer:

 1. Så hvit og ren den Streptocarpusen var; lekker :O)

  SvarSlett
 2. Nei, den hadde jo lilla innmat - så jeg etter forstørrelse av bildet. Briller, muligens?

  SvarSlett
 3. Ja, men den er da pen likevel, Solfrid? :-)

  SvarSlett
 4. Jeg hadde flere streptocarpuser før, nå har jeg bare to, forskjellig blåfarge. Jeg fikk et eller annet på dem jeg hadde før, bladene fikk stygge, korkaktige brune flekker langs midtnerven, og plantene vantrivdes.

  SvarSlett
 5. Det har sine utfordringer med inneplanter, også, vanskelig å gi dem rett klima mange ganger.

  SvarSlett
 6. Hvordan klima er best for Vrifrukt egentlig? Jeg har hatt både inntørking av bladene som "Utsikt mot Lurfjellet" nevnte og endene vokser seg for lange og knekker av sin egenvekt. Jeg vil gjerne ha en hel del tips fra de som har erfaring med denne. Jeg fikk denne med svigermoren til min søster for 1 års tid siden, å den har vokst seg inn i hjertet mitt <3

  SvarSlett
 7. Hei Anonym, det verste man kan gjøre er å gi dem for mye vann, tror jeg. Vanne på skåla/ytterpotta og ikke oppi jorda. Og ikke for sterkt sollys, eller direkte varmekilde under planten. Det er mine råd.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails