WELCOME TO MY GARDEN

A Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

søndag 25. april 2010

Nydelige stiklinger!

018 Så gøy å kjøpe sommerblomst-stiklinger for kr 18/stk. Mitt lokale hagesenter Sven Myrvold AS hadde Pelargonium ‘Dronning Ingrid’, Pelargonium Peltatum – mørk rød hengep., Fuchsia ‘ Maxima’, 'Purple’ million bells, Surfina ‘Sweet Sunshine’ – fylt, mørk blå ! og Begonia pendula ‘Martha’ som nå skal tas godt vare på under plantelyset. Jeg kjøpte frø av Viola x wittrockiana ‘Springtime Pink Shades’, og hvis jeg sår den nå kan den visstnok blomstre i sommer/høst. Erfaring med dette, anyone ? Jeg har aldri sådd stemor, men viola cornuta har jeg fått til.

9 kommentarer:

 1. Jeg har sådd frø av Springtime Pink Shades, de er så utrolig nydelige på posen! De skal spire lyst, så jeg satte dem tett oppunder lysarmaturet på kjøkkenet og dekket ikke til frøene med jord. De vokser ikke akkruat så raskt, de trenger en del varme ser det ut til.

  Så heldig du var som fant så fine stiklinger!

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig fornøyd med dem, Ninni! Mitt hagesenter hadde også ferdige planter av denne stemoren, og de var virkelig skjønne! Som skapt for oss roseelskere. Takk for tips!

  SvarSlett
 3. Jeg har sådd flere sorter stemor i år. De er veldig lette å få til fra frø. Om det lønner seg å styre med å så er et annet spørsmål. En får kjøpt billige stemor på hagesentrene. Sår en sjøl får en litt andre sorter og farger da.
  Jammen er du heldig som har fått tak i så rimelige stiklinger. Her er det ikke noe utvalg av stiklinger på hagesentrene, desverre.

  SvarSlett
 4. Du er en av dem som inspirerer med stemor, Elsa! Jeg har faktisk ikke vært klar over at de hadde disse stiklingene (flau), men kommer til å benytte meg av dette i fremtiden!

  SvarSlett
 5. Det er fint å kunne kjøpe stiklinger. Jeg har kjøpt noen Fuchsia stiklinger i vår og har allerede tatt stiklinger av dem igjen.
  Flotte og frodige stiklinger har du kjøpt.
  Ønsker den en fin uke.

  SvarSlett
 6. så mye flott her inne.. fikk sommerstemning selv om det er liten kuling utafor vinduene :) her kommer jeg igjen!

  Hilsen Bea

  SvarSlett
 7. Veldig hyggelig, det, Bea! :D

  SvarSlett
 8. For en koselig og inspirerende blogg, du gir meg lyst til å ta fatt igjen til våren etter et par heller labre år. Deilig å titte på vår-og sommerbilder og drømme om det som skal komme. :)

  SvarSlett
 9. Jeg takker - og ønsker deg et hageår med mye vekst og glede!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails