WELCOME TO MY GARDEN

A Romantic Garden - vivacious and abundant is my dream. My Garden is situated in Norway, close to Oslo.

torsdag 29. april 2010

Torsdags vårhilsen fra meg

collage

Nydelig temperatur i dag, 14 grader, og sola titter innom. Da er det morsomt å fotografere. Et knippe av dem som blomstrer hos meg nå. Jeg må jo vise frem min første kuleprimula, forstår du! I går i vinterværet, 3 grader da jeg startet kl halv ti, passet det godt å ta kantene på mitt “alpine” bed! Jeg skriver i anførselstegn, men et sten-og grusbed er det i alle fall. Først løsnet jeg gresset med stor spade, deretter var det ned på kne og fjerne gress og ugress. Til slutt fylte jeg på ny grus. Nå er det fin og ryddig kant. Vi har vært på Hovinmoen og hentet sand til helleplassen og singelen jeg trengte her. Første gangen betalte vi femti kroner, men mandag slapp vi å betale. Hyggelig med greie folk! Det er Thymus citrina du ser her.

010

7 kommentarer:

 1. Fine vårblomster. Jeg har også en eneste kuleprimula, men den har bare såvidt begynt å titte opp over jordskorpa. Det eneste som blomstrer nå er noen krokus, narcissene ser jeg bare blada på enn så lenge. Men det kommer, det kommer....
  Ha en fin torsdag:)

  SvarSlett
 2. Deilig å se vårblomster igjen. Narsissen var søt - hvilken er det? Og pen og fotvennlig singel/grus med runde kanter!

  SvarSlett
 3. Narsissen er kjøpt, Elsa, ellers ville den ikke ha kommet så langt. Jeg er temmelig sikker på at det er 'Bridal Crown', Berit. Jeg må alltid ha disse til påske, og de dufter så skjønt. I bedet er det en påskelilje som spretter når som helst!

  SvarSlett
 4. Der var kuleprimulaen din ja, rosa og vakker :) Ja, det må være Bridal Crown. Jeg pleier også å kjøpe disse og plante ut i bed. Mine fra tidligere år har bare 4-5 cm bladspirer enda.

  Så vakre steiner på det siste bildet! Sitrontimian er en skjønn og trofast staude, jeg har den her også :)

  SvarSlett
 5. så nydelige bilder her :) ser ute til høyre at du har en st. Cecilia.. vet du hardførhet på den?? og hvor har du kjøpt den fra?

  har en i hagen i Danmark som var helt fantastisk i fjor.. og skulle gjerne hatt den her i Tromsø også..

  Ha en rigtig god weekend..

  SvarSlett
 6. Bea, jeg fikk den spesialbestilt i fjor hos Roseexperten som det er lenke til her på siden min. Du kan jo prøve Rom - Bogrønt Tønsberg - de sender! Hun har overlevd denne vinteren og det sier vel det meste. Her snakker vi om lange perioder med minus 25, og helt ned i minus 30.
  God helg til deg!

  SvarSlett
 7. takker for svar:) prøver hos Bogrønt..

  ha en trivelig dag..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails